Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

[Lleida] Acte solidari amb les persones que han patit la repressió

L’Assemblea de Joves de Lleida, la Confederació General del Treball i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans us volem convidar a l’acte en solidaritat amb les persones que han patit la repressió per la seva lluita que tindrà lloc el proper divendres 6 de maig a les 19.00h a la Sala de Juntes del 2n pis de l’Edifici del Rectorat de la UdL.

Són varis, i sovint silenciats, els exemples de repressió que afecten a persones que dediquen la seva vida a la lluita per construir una societat millor, és per això que els col·lectius convocants hem organitzat aquesta jornada de solidaritat, per homenatjar aquells que malgrat patir la repressió més dura a mans de l’Estat Espanyol es mantenen ferms en la seva decisió de lluitar per construir una societat més justa, i també per donar suport a aquells que segueixen patint-la.

La jornada comptarà amb les intervencions de la Laura Riera i el Diego Sánchez, ex-presos polítics catalans que recentment han sortit de la presó després de passar-hi 9 anys segrestats a mans de l’Estat Espanyol. També hi intervindran altres encausats d’arreu dels Països Catalans com el Jona, el Gerard, el Josep Garganté, l’Eudald i el Jordi Romeu. Finalment, un sopar de celebració a la CGT clourà l’acte.

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 3 Mai 2011 by in Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: